Strib Lektiehjælp – Få mere ud af den tid, du bruger på lektier

Har du brug for ekstra hjælp til lektierne?

Der kan være mange årsager til, at du har søgt efter lektiehjælp. Måske er der nogle fag, du har svært ved, eller måske har du et ønske om at blive bedre inden for fag, du er meget interesseret i. Måske føler du dig til tider overvældet af skolearbejdet og mangler lidt struktur, eller du kan ikke overskue formålet med det hele.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at finde ind til kernen i dine udfordringer og lægge en strategi for, hvordan du får det optimale ud af din skolegang. Det er vigtigt at finde glæden ved at lære og finde den måde, der passer bedst til dig.

Men for at jeg kan hjælpe dig, skal du have et ønske om at skabe forandring for dig selv. Du skal have lyst til at få mere ud af din indsats, og endelig er det vigtigt, at du føler dig tryg ved at lade mig hjælpe dig. For at afklare dette tilbyder jeg en gratis samtale med dig og dine forældre, hvor vi afstemmer forventninger og taler om de fag og udviklingsområder, du gerne vil arbejde med. Hvis du gerne vil starte et forløb med mig, lægger vi sammen en plan for det arbejde, vi skal lave sammen, og hvad målet skal være. 

Jeg tilbyder lektiehjælp inden for fag som engelsk, dansk, historie og samfundsfag op til udskolingsniveau. På mellemtrin og indskoling kan jeg hjælpe med alle fag.

Min faglighed er baseret på en universitetsuddannelse inden for engelsk og religion. Det har givet mig en stor bevidsthed om metode, og jeg er blevet ret skarp på, hvad man skal have ud af sit arbejde med fagligt indhold. Når man har været igennem et langt uddannelsesforløb, så ser man tilbage og tænker ”bare jeg havde vidst det, da jeg startede”.

Jeg kan ikke tilbyde en genvej – du er nødt til at arbejde for det og gøre dine egne erfaringer – men jeg kan fortælle dig, hvordan jeg ville gribe det an, hvis jeg skulle starte forfra. Jeg kan hjælpe dig op i helikopteren og give dig et billede af, hvad du arbejder hen imod, og jeg kan give dig tips til, hvordan du når dine mål.

Undervisningen kan foregå hos dig eller på min adresse, som ligger centralt i Strib tæt på skolen.

Priser (Inkl. moms):

Afklaringssamtale med elev og forældreGratis
1 undervisningslektion (60 minutter):275,-
1 undervisningstime med op til 3 elever:500,-
10 lektioner (à 60 minutter): 2.500,-
20 lektioner (à 60 minutter): 4.800,-